Will Smith se je nadvse zabaval pri vodenju 25. podelitve nagrad Kids Choice Awards. Foto: Reuters
Will Smith se je nadvse zabaval pri vodenju 25. podelitve nagrad Kids Choice Awards. Foto: Reuters

Zelena sluz ameriški prvi dami ni delala preveč preglavic, saj jo je le oplazila med sedenjem v občinstvu skupaj s hčerkama, največ časa za odstranjevanje zelene zmesi pa je poleg voditelja prireditve, hollywoodskega igralca Willa Smitha, zagotovo porabil Justin Bieber, ki je pred kratkim postal polnoleten.

Ameriški otroci in najstniki najraje poslušajo ravno priljubljenega Kanadčana, ki je dobil nagrado za najboljšega moškega izvajalca, v kategoriji žensk pa je slavilo Justinovo dekle Selena Gomez, ki je obenem prejela tudi nagrado za najboljšo TV-igralko. Najbolj priljubljena glasbena skupina je zasedba Big Time Rush.

V kategoriji najboljše filmske igralke je največ glasov prejela Kristen Stewart, najboljši igralec pa je postal Adam Sandler, ki kljub prejetju številnih nominacij za kisle nagrade zlate maline (1. aprila bo znano, s koliko zlatimi malinami se bo "posladkal" igralec, ima pa veliko možnosti za osvojitev kakšne zlate maline, saj je bil rekordnih enajstkrat nominiran za najslabše filme in igralske stvaritve v Hollywoodu, tudi za najslabšega igralca in igralko) ostaja priljubljen vsaj pri mladi ameriški generaciji.

Priljubljena je pri ameriških otrocih in najstnikih tudi pevka Taylor Swift, ki je iz rok Michelle Obama, zmagovalke izpred dveh let, prejela nagrado za "veliko pomoč", ki jo vsako leto podelujejo zvezdnikom, ki sodelujejo v človekoljubnih akcijah. Kantrizvezdnica je sodelovala v akcijah proti nasilju in pri zagotavljanju pomoči žrtvam tornada v ameriških zveznih državah Indiana, Kentucky in Ohio.

Obmetavanju z lepljivim "zmazkom" se niso mogli izogniti niti Heidi Klum, Taylor Lautner, Halle Berry, Chris Colfer in drugi; kdo vse se je še udeležil 25. podelitve nagrad, pa si lahko pogledate v spodnji fotogaleriji.