Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Stanje na cestah

Avtorji Brigita Mohorič

Novice V SNG Maribor premiera nove, že 12. uprizoritve opere Carmen

18.03.2022

V SNG Maribor bo nocoj ob 19.30 uri premiera znamenite opere Carmen Georgesa Bizeta. Priljubljeno opero, ki jo od prve uprizoritve leta 1875 v Parizu zelo pogosto uprizarjajo gledališča po vsem svetu, bomo v Mariboru videli že v dvanajsti postavitvi.

Novice "Nimfe našega časa" Mihe Kacafura v Fotogaleriji Stolp

14.03.2022

V Fotogaleriji Stolp v Mariboru je na ogled razstava Nimfe našega časa mariborskega avtorja Mihe Kacafure. S fotografijami razgaljenih ženskih hrbtov želi prikazati lepoto ženskega telesa – neprirejeno pravilom modne industrije.

Radio Maribor V SNG Maribor premiera črne komedije »Vanja, Sonja, Maša in Špik«

10.03.2022

V SNG mb nocoj ob 20.uri premiera črne komedije »Vanja, Sonja, Maša in Špik« sodobnega ameriškega avtorja Christopherja Duranga. Predstava je kmalu po prvi uprizoritvi leta 2013 postala svetovna uspešnica, pri nas jo lahko vidimo prvič.

Novice DLUM se z razstavo likovnih del poklanja Josipu Primožiču Tošu

09.03.2022

V razstavišču DLUM-a je na ogled razstava slik znanega telovadca in ljubiteljskega slikarja, preminulega leta 1985. Potem ko so Primožiču v Mariboru lani postavili spomenik, se nekdanjemu članu društva zdaj poklanjajo še z razstavo njegovih del

Novice Na 7. Dnevih Arnolda Tovornika v Selnici ob Dravi se velikemu umetniku poklanjajo z monografijo

08.03.2022

V Hramu kulture Arnolda Tovornika v Selnici ob Dravi se bodo v petek, 11. marca, začeli 7. Dnevi Arnolda Tovornika. S komedijami bodo nastopili Tadej Toš, Vinko Šimek, Sandra Silađev, Vlado Novak, Špas teater, Siti teater in domačini KD Pavza.

Novice Razstava Made in Maribor II je vpogled v sodobno umetnost mariborskih ustvarjalcev

22.02.2022

V Studiu UGM je na ogled razstava likovnih del »Made in Maribor II«. Na njej se z različnimi umetniškimi deli predstavlja blizu 50 mariborskih likovnih ustvarjalcev, ki so ob skupni temi kocki, to so dobili v dar, premišljevali o različnih prostorih.

Novice V tekmovalnem programu 57. Festivala Borštnikovo srečanje 16 predstav

15.02.2022

57. Festival Borštnikovo srečanje se bo v Mariboru začel 30. maja in bo do 12. junija ponudil 16 predstav v tekmovalnem programu in bogat spremljevalni program slovenskih in tujih gledališč ter vrsto strokovnih srečanj.

Novice Umetnost v izjemnih razmerah članov DLUM

18.01.2022

V galeriji Društva likovnih umetnikov Maribor se z najnovejšimi deli na temo Umetnost v izjemnih razmerah predstavljajo člani društva. Tradicionalna pregledna razstava ponuja vpogled v aktualno ustvarjalnost umetnikov.

Novice Umetniško oblikovani izdelki študentov lesarstva in oblikovanja na Expo v Dubaju

13.01.2022

Na svetovni razstavi Expo v Dubaju bo med 15. in 22. januarjem poleg številnih slovenskih podjetij gostovala tudi mariborska Višja strokovna šola za lesarstvo in oblikovanje. V slovenskem paviljonu bodo razstavili inovitivne izdelke študentov.

Novice Likovni poklon Tine Konec naravi in Pohorju

23.12.2021

Slikarka Tina Konec iz Oplotnice predstavlja v razstavišču Studio mariborske Umetnostne galerije serijo najnovejših risb in videa z naslovom Evergreen, ki je njen poklon naravi in Pohorju.

Novice Lutkovna predstava Strahovito o soočanju s strahom

17.12.2021

V Lutkovnem gledališču Maribor so na oder postavili tretjo lutkovno premiero te sezone z naslovom Strahovito. Predstavo senčnega gledališča je režiral doma in na tujem nagrajeni ustvarjalec, Mariborčan Tin Grabnar.

Novice Intimna socialno politična drama Snežinka o spopadu generacij

14.12.2021

V SNG Maribor bo ob 20. uri premiera komične drame Snežinka sodobnega angleškega dramatika Mika Bartletta v režiji Jureta Novaka. Predstava z značilnim angleškim humorjem razkriva razkorak v političnih prepričanjih in spopad generacij.

Stran 4 od 16
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov