Zadnjih 20 novic - Novice

Novice

Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band...
Danes posvečamo Timelessa trem izjemnim albumom, katerih skupna točka je današnji datum.

Novice

The Driver Era - Preacher Man
Driver Era je nov glasbeni projekt kalifornijskih bratov Rossa in Rockyja Lyncha. Odhod od pop zvoka, ki je bil gonilo zasedbe R5 je dobrodošla sprememba.

Novice

Mr. Probz – Space For Two
Dennis Princewell Stehr je glasbenik in igralec, ki ga poznamo pod imenom Mr. Probz.

Novice

Alice in Chains - The One You Know
Pionirji grunge-metala Alice In Chains so po petih letih izdali novo skladbo z naslovom The One You Know in tako napovedali izid novega albuma, ki bo na voljo predvidoma to poletje.

Novice

Jezersko kot prvi slovenski kraj vstopilo v mrežo Gorniških vasi
V okviru letošnjega praznovanja Dneva Alpske konvencije, ki je potekalo minulo sobot, je Občina Jezersko uradno prejela naziv prve slovenske gorniške vasi.

Novice

John Mayer - New Light
Dobitnik nagrade Grammy John Mayer je izdal nov single z naslovom New Light in tako napovedal, da pripravlja novo ploščo, ki bo nasledila lani izdan EP The Search for Everything.

Novice

Bastille - Quarter Past Midnight
Angleški kvartet Bastille je po eksperimentiranju z novim zvokom na albumu Wild World iz leta 2016 izdal skladbo z naslovom Quarter Past Midnight.

Novice

Call It Stormy Monday (But Tuesday Is Just As Bad)...T-Bone Walker
Danes se v Timelessu posvečamo velikanu Bluesa T-Bone Walkerju, avtorju blues standardov kot so Call It Stormy Monday (But Tuesday Is Just As Bad), T-Bone Suffle, Cold Cold Feeling...

Novice

Highlights of the Week 26-05-2018
Time to hear what stories made headlines around the world this week.

Novice

»Jezik v evropskem parlamentu je abstrakten in daleč od src ljudi,« meni Tanja Fajon
Letošnji vrh projekta Euranet Plus, v katerem sodelujeta tudi RTV Slovenija in Radio Si, #EuranetPlusSummit , se je osredotočil na vpliv brexita v EU, na volitve v EP, ki bodo že prihodnje leto in ...

Novice

Oddaja Euranet Plus, 26.05.
Oddaja Euranet Plus bo tokrat malce drugačna, kot ste je vajeni.

Novice

26. maj: Rojstvo pisca trilogije Bobri
Na današnji dan se je leta 1891 na Rodinah pri Žirovnici rodil pripovednik in dramatik Janez Jalen, slovenskim bralcem še najbolj znan po trilogiji Bobri, ki je izšla leta 1943.

Novice

Pirano, inaugurato il nuovo Centro Velico
Dalle 18:20 di oggi, la città di Pirano ha un centro velico nuovo e moderno, inaugurato alla presenza di varie autorità, tra cui il sindaco Peter Bossman e gli Europarlamentari Milan Zver e ...

Novice

Trifunović hopes to have Dončić and Randolph in the team
The head coach of the Slovenian national basketball team, Rado Trifunović, announced the list of players who have been called to play in the third part of the basketball World Cup qualifications.

Novice

Nadzorniki Luke potrdili načrt zaposlovanja
Nadzorni svet Luke Koper soglaša s strategijo in akcijskim načrtom za ureditev zaposlovanja zunanjih delavcev, ki ju je pripravila uprava.

Novice

Pahor mercoledì da Mattarella
Il Presidente sloveno Borut Pahor sarà la prossima settimana in visita a Roma e mercoledì incontrerà per un pranzo di lavoro il presidente italiano Sergio Mattarella.

Novice

Uprava zavarovalnice Adriatic Slovenica ob spremembi lastništva pomirja zavarovance in zaposlene
Družba KD Group je v sredo - za 245 milijonov evrov, češki družbi Generali CEE, prodala tretjo največjo slovensko zavarovalnico Adriatic Slovenica.

Novice

Občina Ajdovščina bo mladim omogočila počitniško delo v javnih zavodih
Občina Ajdovščina je objavila javni poziv za počitniško delo.

Novice

Bojno vozilo valuk se je prevrnilo na streho, dva vojaka poškodovana
Na osrednjem vadišču Slovenske vojske na Počku se je dopoldne zgodila nesreča, v kateri se je bojno vozilo valuk prevrnilo na streho, pri čemer sta se dva vojaka lažje poškodovala.
31

Novice

Strugnano: week end all'insegna della Festa del Carciofo
Questo week end Strugnano celebra il carciofo istriano, con una festa dove i visitatori avranno la possibilità di assaggiare e comprare il pregiato ortaggio, che verrà preparato da chef della zona ...
Izjava dneva
link
Gregor Jurak
24. maj 2018 ob 14:30 Izkazalo se je, da so naši otroci eni najbolj gibalno dejavnih na svetu, o čemer so poročali tudi številni tuji mediji. To vpliva tudi na vrhunske športne rezultate.
Več novic ...
Kazalo