Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Larisa Daugul

Komentar "Zgodba o RTV-ju je najbolj zaznamovala in motivirala referendumsko dogajanje"

28.11.2022

"Volivce je najbolj motivirala situacija z javno radiotelevizijo, njihova izkušnja pa ni izvirala iz branja novel zakona, temveč spremljanja Televizije Slovenija. Ljudje niso neumni, vidijo politične posledice prevzema televizije," meni Boris Vezjak.

Lokalne volitve 2022 Po izrazitem razvoju občin nastopila volilna apatija

21.11.2022

"Za delovanje države lokalne volitve seveda niso najpomembnejše, a če pogledamo z vidika povprečnega državljana, bi rekla, da so mnogo pomembnejše od predsedniških," meni strokovnjakinja za lokalno samoupravo Simona Kukovič.

Velenje Velenje: Kdaj bi zaprli premogovnik in kako nadomestili vir ogrevanja ter delovna mesta?

10.11.2022

V Velenju se za župana poteguje šest kandidatov, med njimi imata predstavnika le dve parlamentarni stranki. V mestni občini, zaznamovani z energetiko, se kandidati opredeljujejo do zaprtja premogovnika, nadomeščanja vira toplote in delovnih mest.

Dan Podjed "Na Twitterju in na drugih omrežjih je postalo normalno biti agresiven"

26.10.2022

"Kar se dogaja na spletu, nikakor ni virtualno, ampak je še kako realno. Dogajanje na spletu namreč vpliva na dogodke v fizičnem prostoru," opozarja antropolog Dan Podjed in doda, da imajo ljudje z množico sledilcev na omrežjih veliko moč in odgovornost.

Komentar Gorazda Kovačiča "Nataša Pirc Musar bo v drugem krogu Anžeta Logarja izbezala iz zajčje luknje"

24.10.2022

"Anže Logar je s svojo kampanjo pokazal, kakšen je lahko domet desnice, če bi se odrekla svojemu radikalizmu," izid prvega kroga predsedniških volitev komentira sociolog Gorazd Kovačič. Vseeno meni, da bo v drugem krogu zmagala Nataša Pirc Musar.

Lokalne novice Velenjski župan Peter Dermol: Uvoza indonezijskega premoga nismo nikoli podpirali

06.10.2022

"V Šaleški dolini imamo vir onesnaževanja, zaradi katerega se v podnebni sklad steka na desetine milijonov evrov. Do danes nismo nazaj v dolino prejeli niti enega samega evra za sanacijo," opozarja župan Mestne občine Velenje Peter Dermol.

Kdo kandidira Milan Brglez stavi na spoštovanje in povezovanje

22.09.2022

"Potrebujemo povezovanje, potrebujemo spoštovanje, to sta dve ključni zadevi, ki ju moramo v teh težkih časih ponotranjiti," je ob napovedi svoje kandidature za predsednika republike dejal evroposlanec Milan Brglez. Podprla sta ga Gibanje Svoboda in SD.

Predsedniške volitve 2022 Milan Kučan, prvi predsednik samostojne Slovenije

19.09.2022

Leta 1990 je bil Milan Kučan na prvih demokratičnih volitvah izvoljen za predsednika Predsedstva Republike Slovenije. Decembra 1992 je bil izvoljen za prvega predsednika samostojne Slovenije, volivci so mu leta 1997 namenili še en mandat.

Slovenija "Spolno nasilje je velik družbeni problem, ki ga ne naslavljamo dovolj odkrito"

22.08.2022

Policija preverja obtožbe o spolnih napadih, ki jih v anonimnih sporočilih na družbenih omrežjih pripisujejo znanemu kulturniku. Ministrica za kulturo Asta Vrečko je v izjavi zavrnila poznanstvo z njim. Na Inštitutu 8. marec ponujajo pomoč žrtvam.

Gospodarstvo Zakaj Ascent Resources od Slovenije lahko zahteva pol milijarde evrov?

19.08.2022

Pogodba o energetski listini (ECT) zasebnim podjetjem omogoča, da tožijo državo, če je s spremembo zakonodaje vplivala na njihovo naložbo. Po prepovedi frackinga je Ascent Resurces svojo oceno škode zvišal na pol milijarde evrov.

Portal za paciente V ljubljanskih zdravstvenih domovih nič več dopisovanj z zdravnikom po elektronski pošti

12.08.2022

V Zdravstvenem domu Ljubljana so začeli uvajati Portal za paciente, prek katerega pacient dostopa do svojega zdravnika. Po uveljavitvi portala v posameznem zdravstvenem domu komunikacija z zdravnikom po elektronski pošti ni več mogoča.

Gospodarstvo Cene peletov od začetka poletja zrasle za več kot 30 odstotkov

10.08.2022

Oktobra 2021, ob začetku lanske kurilne sezone, je tona peletov v 15-kilogramskih vrečah stala približno 275 evrov, maja okoli 350 evrov, zdaj se cene za tono peletov gibljejo že okoli 600 evrov.

Stran 5 od 21
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov