Trenutno se predvaja:
Maribor 24
14. september 2020 ob 15:19 Jutranji program

Po znanje na »MojeZnanje«

V jutranjem programu smo raziskovali, kaj vse se lahko naučimo na spletu

V jutranjem programu smo raziskovali, kaj vse se lahko naučimo na spletu. Naleteli smo na spletni portal mojeznanje.si, ki omogoča tudi, da za nekatere vsebine udeleženci prejmejo potrdilo. Naš jutranji gost je bil Gregor Jemec.

»Imamo preko 500 različnih spletnih tečajev. Smo prvi v Sloveniji, ki smo se na takšen način lotili promocije in nudenja znanja. Še posebej zdaj v času korone se je vse skupaj še toliko bolj razvilo,« je povedal Jemec. »Ideja za celotnim portalom je, da pravzaprav vse kar je potencialno možno izvajati oz. učiti preko spleta in, če je dovolj zanimivo za najširši krog sledilcev in poslušalcev, tudi ponudimo in damo na voljo ljudem.«

Nudijo širok spekter vsebin, od zelo uporabniških tudi poslovnih tem, kot je npr. učenje računalniških znanj, do ličenja … pred kratkim so imeli tečaj na temo vzgoja psov in še kup drugih tem, ki so tudi zasebne narave. Tudi po starosti pokrivajo vse skupine, najmlajši uporabnik je star 7, najstarejši pa čez 90 let.

»Večina tečajev ima na koncu test, ki ni enostaven. Na koncu pa dobiš potrdilo. To je posebej zanimivo za poslovna okolja, podjetja pa tudi za kandidate za nova delovna mesta,« je še poudaril jutranji gost Gregor Jemec.

Jasmina Bauman

Nazaj na vrh