Najbolj brane novice zadnjih dveh dni - Novice

Novice

Strela udarila na blejsko plažo, trije poškodovani
Na javni plaži blejskega jezera v Mlinem je v neurju udarila strela in pri tem poškodovala tri ljudi, sporočajo policisti. Po udaru je bila na kraju dogodka nudena prva pomoč trem ljudem.

Novice

Zadnji žvižg za najbolj iskane evropske zločince
Europol je ob zaključku svetovnega prvenstva organiziral nagradno igro v stilu zbiranja sličic nogometašev, s katero skuša javnosti predstaviti, kateri evropski zločinci na begu so trenutno najbolj ...
36

Novice

Britanski vladi, oslabljeni po odmevnih odstopih, teče voda v grlo
Odstopa britanskega zunanjega ministra Borisa Johnsona in ministra za brexit Davida Davisa sta jasen kazalnik, da britanska vlada ni nikoli zares strnila vrste glede brexita, temveč je bil ta vedno ...
46

Novice

#MMCdebata: "Poslance na minimalce, dokler ne izvolijo vlade"
"S takšnim volilnim sistemom ne bomo imeli nikoli stabilne vlade, ker lahko stranka z dvema poslancema ruši vlado in ima enako moč kot tista, ki je prejela večino."
76

Novice

Evropska komisija Junckerjeve težave z ravnotežjem pojasnjuje z "akutnim krčem"
Potem ko se je predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker na slovesnosti ob vrhu Nata v Bruslju spotikal in imel težave z ravnotežjem, so pri Evropski komisiji zanikali, da je bil alkoholiziran.
127

Novice

14. julij: Tragedija med Dirko po Franciji
Leta 1967 je kolesarska Dirka po Franciji svet športa prvič pretresla, ko je v etapi na Mont Ventoux umrl Tom Simpson. Britanski kolesar se je potegoval za skupno zmago.

Novice

Slovenski turizem podira rekorde, ujemite svojo priložnost za naložbo
Leto 2017 je bilo rekordno za slovenski turizem – zabeležili smo 12,6 milijona prenočitev turistov ali 13 % več kot v letu 2016.

Novice

15. julij: Čivkamo že od leta 2006
Leta 2006 je bilo ustanovljeno družbeno omrežje Twitter (ali slovensko Čivkač), ki svojim uporabnikom omogoča, da med seboj izmenjujejo kratka sporočila.

Novice

16. julij: Vse najboljše, leteči Kranjec!
Leta 1981 se je rodil slovenski smučarski skakalec Robert Kranjec, ki je v sezoni 2011/12 postal svetovni prvak v poletih, odlično sezono pa je kronal z zmago na velikanki v Planici.

Novice

Kylian Mbappe
Ponosni smo, da smo poskrbeli za veselje Francozov. To je bila naša naloga, da smo jim pomagali, da za nekaj časa pozabijo na vse težave.
1

Novice

Pogrešanega Dubrovničana našli mrtvega v Blejskem jezeru
Policisti so preklicali iskanje 31-letnega hrvaškega državljana Renata Babića iz Dubrovnika. Pogrešanega so našli mrtvega v Blejskem jezeru.

Novice

Naša dva odstotka
Scenarij je bil relativno dobro začrtan. Ideja je bila, da zasedanje voditeljev Nata ne bi postal Trumpov šov. Ni uspelo. Trump je jasen in glasen, mediji pa smo lačni vsake grožnje, opazke.
63

Novice

28-letnik umrl v prometni nesreči
Po navedbah PU Ljubljana se je okoli 7. ure zjutraj zgodila prometna nesreča v Zgornjem Logu pri Litiji, v kateri je umrl 28-letni voznik osebnega vozila.

Novice

Lea Sirk je velika zmagovalka 38. Melodij morja in sonca
Poletni amfiteater Avditorija Portorož je v soboto, 14. julija, zvečer gostil 38. festival Melodije morja in sonca.

Novice

Višji sodniki potrdili obsodilno sodbo za uboj partnerja
Višji sodniki so potrdili obsodilno sodbo zoper 24-letno Patricijo Cenček, ki je 4. februarja lani ubila svojega partnerja.

Novice

Zadeva Mladinska knjiga: Vsi obtoženi oproščeni
Okrožno sodišče v Ljubljani je Franca Krambergerja, Mirka Krašovca, Ivana Fermeta in Stanislava Valanta oprostilo očitkov o zlorabi položaja in pomoči pri kaznivem dejanju pri preprodaji delnic ...
42

Novice

Finale ob finalu na Ljubljanski tržnici
FerFud BBQ TOUR se zaključuje z velikim finalom ob finalu. Žar oboževalci bodo uživali ob vročih hitih žar mojstrov in si hkrati v živo ogledali prenos nogometne tekme leta na velikem zaslonu.

Novice

Šola, kdo bo tebe ljubil?
Ko sem pred več kot tremi desetletji na koncu junija otrokom razdelila spričevala, jih peljala še na sladoled in jim zaželela prijetne počitnice, sem tudi za sabo zaprla šolska vrata in se posvetila ...
66

Novice

Razkošno novo štirisobno stanovanje, ki zna živeti z vami
Začinite svoj sodobni življenjski utrip v tehnološko dovršenih razkošnih štirisobnih stanovanjih v Ljubljani ob Dunajski cesti z panoramskim razgledom na okoliške Alpe ter Ljubljanski grad.
Izjava dneva
link
Kylian Mbappe
1
16. julij 2018 ob 00:01 Ponosni smo, da smo poskrbeli za veselje Francozov. To je bila naša naloga, da smo jim pomagali, da za nekaj časa pozabijo na vse težave.
Več novic ...
Kazalo