Marinirane bučke dekorativno položimo na krožnik, čeznje postavimo na tanke rezine narezan piščanec in vse skupaj prelijemo s preostankom omake, ki smo ji dodali šetraj. Foto: Dobro jutro
Marinirane bučke dekorativno položimo na krožnik, čeznje postavimo na tanke rezine narezan piščanec in vse skupaj prelijemo s preostankom omake, ki smo ji dodali šetraj. Foto: Dobro jutro



Bučke operemo in tanko narežemo. Iz limone, medu, soli, popra in olivnega olja pripravimo omako in z njo pokapamo narezane bučke. Bučke naj eno uro počivajo v hladilniku.

Piščančji file začinimo in posujemo šetrajem. File popečemo na vroči maščobi z obeh strani. Ko je pečen, ga ohladimo in na tanko narežemo.

Marinirane bučke dekorativno položimo na krožnik, čeznje postavimo na tanke rezine narezan piščanec in vse skupaj prelijemo s preostankom omake, ki smo ji dodali šetraj.