Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Zastoji na cestah

Avtorji Dejan Rat

Novice Spremembe pri obračunu čiščenja odpadne vode

26.04.2024

Storitev čiščenja odpadne vode bo do 10. junija, ko bo upravljanje čistilne naprave v Dogošah sklenila družba Aquasystems, obračunana na položnici Nigrada. Od 11. pa do 30. junija pa bo po novi metodi izračun storitev obračunal Mariborski vodovod.

Novice Pozeba v vinogradih in sadovnjakih

23.04.2024

Na severovzhodu države je zaradi pozebe že vidna škoda, predvsem v zatišnih nižjih legah je ponekod precejšnja.

Novice Preventivni ukrepi pred morebitno pozebo

18.04.2024

Ker tudi na Štajerskem obstaja verjetnost, da se bo temperatura spustila pod ledišče, so vinogradniki in sadjarji v minulih dneh že opravili preventivne ukrepe za zavarovanje pridelka pred pozebo.

Novice Trije kandidati za direktorja Snage

15.04.2024

Postopek izbire kandidatke oz. kandidata za direktorja bo izveden v naslednjih tednih, nov štiriletni mandat pa bo izbran kandidat nastopil 1. julija.

Novice Umor mame štirih mladoletnih otrok načrtovan

08.04.2024

Umor sta v sostorilstvu izvedla 37-letni mož umorjene in 33-letnica iz Lenarta, ki je pokojno, potem ko jo je 22-ega marca mož pripeljal na kraj zločina, večkrat zabodla.

Novice Registrirana brezposelnost znova nižja

22.03.2024

Letos želijo najti delovno okolje za vsaj 20 odstotkov dolgotrajno brezposelnih oseb, ker pri deficitarnih poklicih povpraševanje močno presega ponudbo pa bodo delovno silo iskali tudi v tujini.

Novice Nova neuspešna prodaja MLM

21.03.2024

Mariborsko livarno Maribor, ki je v zadnjih treh letih pridelala okrog 10 milijonov izgube, država prodaja že od leta 2015, tudi zadnji poskus se je končal brez razpleta.

Novice Seja nadzornikov Mariborske livarne Maribor prekinjena

14.03.2024

Nadzorniki so se z upravo v odstopu dogovorili, da jim ta v čim krajšem času predloži manjkajoče gradivo, seznanili pa so se tudi z novim prodajnim postopkom.

Novice Cene nepremičnin v Mariboru se ne spreminjajo

14.03.2024

V Mariboru in njegovi okolici povpraševanje za nepremičninami še zmeraj presega ponudbo. Tudi zato cene novih in rabljenih stanovanj in hiš ostajajo zelo visoke, podobno pa velja tudi za najem nepremičnin.

Novice Konec leta začetek celovite obnove Langerjeve vile

09.02.2024

Mariborska občina je v prvi fazi obnove Langerjeve vile izvedla manjša rušitvena dela, z uspešno prijavo za sofinanciranje pa naj bi celovito obnovila dotrajan zgodovinski objekt, zaščiten kot spomenik lokalnega pomena.

Novice Policisti med drugim zasegli 6 in pol kilogramov kokaina

07.02.2024

Člani mednarodne kriminalne združbe so imeli jasno organizirane vloge, večina pa je za dogovarjanje uporabljala kriptirana komunikacijska sredstva.

Novice Pred predstojniki oddelkov zapletena priprava urnikov

07.02.2024

Zagat je ogromno, posledice bodo čutili bolniki; obenem pa so vodstva zdravstvenih zavodov potrdila, da bodo sočasno s 30-dnevnim rokom uveljavitve umika soglasij za nadurno delo umaknili soglasja za delo zdravnikov zunaj zavodov.

Stran 1 od 39
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov