Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Najbolj brane

Nasvidenje, Khal Drogo: golobradi Jason Momoa v boj proti plastiki

Igralec Jason Momoa, ki je zaslovel kot Khal Drogo v Igri prestolov, je objavil videoposnetek, v katerem si je obril svojo prepoznavno brado. Za potezo se je odločil, da bi pritegnil pozornost javnosti in opozoril na škodljivost plastičnih odpadkov.

5

Zala in Gašper: "Če bi bila midva poslušalca, bi si šla na živce"

Zala Kralj in Gašper Šantl sta sinoči nastopila v klubu K4. Pred zmago na Emi so bili njuni koncerti pristni, osebni. Danes so ... enaki. Ritmi so ostali elektronski, vzdušje pa nenarejeno.

52

Novi oder na Dravi ne bo več osrednje prizorišče Festivala Lent

Novi oder na Dravi, ki ga je mariborska občina prvič postavila lani, kot kaže, ne bo več glavno prizorišče Festivala Lent. Večji dogodki bodo znova na Trgu Leona Štuklja.

Mali junaki z darilom navdušili zvezdnico Khloé Kardashian

Ekipi Malih junakov, ki s svojimi personaliziranimi knjigami za otroke navdušuje kupce v Sloveniji in tujini, je uspela poteza, s katero so pritegnili veliko pozornosti. Knjiga je namreč navdušila ameriško zvezdnico iz klana Kardashian.

2

S pomočjo umetne inteligence in luninih fotografij do tradicionalnih kitajskih umetnin

Hongkonški umetnik je ustvaril robota z umetno inteligenco, ki samostojno slika in ustvarja tradicionalne kitajske umetnine. Robot pri tem uporablja vzorce s fotografij luninega površja.

Poslovila se je humoristka Iča Putrih

V 77. letu starosti je po hudi bolezni umrla slovenska humoristka Iča Putrih, ki se je je zaradi nabrušenega jezika prijel vzdevek "Iča od hudiča".

9

Ta pa ni lovska! Slovenci odlični v oponašanju jelenjega rukanja

Ko smo prejeli obvestilo, da je pod okriljem sejma lovstva in ribištva v Gornji Radgoni potekalo državno prvenstvo v oponašanju jelenjega rukanja, smo o tem morali izvedeti kaj več.

19

Lojze Peterle zadnje plenarno zasedanje začinil z igranjem na orglice

Evropski poslanec Lojze Peterle (ki končuje svoj tretji mandat) je na zadnjem plenarnem zasedanju v Strasbourgu na orglice zaigral evropsko himno. Lepe popestritve niso prezrli niti veliki svetovni mediji ...

53

Na bavarski farmi vsako uro pobarvajo 16.000 jajc

Na Bavarskem deluje piščančja farma, ki se je posvetila izključno barvanju velikonočnih jajc. Vsako uro - da, uro! - jih v različne barve obarvajo kar 16.000.

2

Adam Levine prodaja razkošno domovanje za vrtoglavih 42 milijonov evrov

Glasbenik Adam Levine in manekenka Behati Prinsloo sta pred dobrim letom dni za 31,5 milijona evrov kupila prestižno hišo na Beverly Hillsu, ki sta se je očitno naveličala, saj jo zdaj prodajata.

10

Sophie Turner bo Hollywoodu najverjetneje obrnila hrbet

Igralka Sophie Turner, ki jo svet trenutno pozna po vlogi v seriji Igra prestolov, se bojda poslavlja od filmskega sveta. Še več - želi si postati policistka.

8

Zala in Gašper: prevod pesmi Sebi in obisk v Izraelu, kjer sta tudi zaplesala

Preden nastopajoči stopijo na evrovizijski oder, producenti šova gledalcem predvajajo kratke razglednice; v štiridesetih sekundah, kolikor ti predstavitveni spoti trajajo, imajo komentatorji čas, da napovejo izvajalce.

16

Metode barvanja velikonočnih pirhov

Tudi tisti, ki ne praznujejo velike noči, imajo radi nekatere stare in slikovite običaje, v katere nedvomno sodi tudi barvanje velikonočnih pirhov.

2

Alexandria Ocasio-Cortez proti Felicity Huffman: "Za bogataše so pravila drugačna"

Najmlajša ameriška kongresnica Alexandria Ocasio-Cortez strogo obsoja zvezdnike, ki so svoje otroke s podkupninami vpisali na elitne ameriške univerze, zdaj pa jo bodo odnesli z minimalnimi kaznimi.

28

Video: Polžji kaviar v Evropi prideluje le peščica, tudi Slovenca

S pridelavo polžjega kaviarja se ukvarja zelo malo rejcev, v Evropi le okoli pet. Dejavnost sta kot dobro poslovno priložnost prepoznala tudi Slovenca.

15

Senidah: Ni treba, da je ženska glasna, če želi biti močna

Senida Hajdarpašić je po zaslugi uspešnice Slađana postala balkanski fenomen, ki niza nastope v državah nekdanje Jugoslavije. "Veliko nastopam, veliko potujem. Je naporno, ampak naj traja, saj ne vem, koliko časa bom zanimiva ljudem," je dejala.

23

"Tudi z gubami se da fajn zabavati"

"Fajn je, ker moji bralci in poslušalci čez pol ure vse vice pozabijo in po 30 letih lahko vse znova objavim," je za MMC v smehu dejala humoristka Iča Putrih.

2

"Dokler se sinko ne bo izselil, ne bom pila alkohola"

Igralka Anne Hathaway ima v glavi razčiščeno: dokler njen sin ne bo dovolj velik, da se bo odselil, ne bo pila alkoholnih pijač.

18

Aretirali še enega zalezovalca Taylor Swift

Taylor Swift bo lahko končno mirno spala. Policija je namreč aretirala njenega zalezovalca, ki ga zaradi nadlegovanja in vloma v njen dom čaka zaporna kazen od dveh do štirih let.

1

Slovenski študenti ustvarili najboljše brezpilotno letalo

Ekipa študentov ljubljanske fakultete za strojništvo je zmagala na ameriškem tekmovanju Design/Build/Fly (DBF), ki je namenjeno načrtovanju in gradnji daljinsko vodenih brezpilotnih letal ter tekmovanju v letenju.

42