Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Zadnje objavljeno

Ne zamudite priložnosti in poklepetajte z Zalo in Gašperjem

Zmagovalca Eme 2019 Zala Kralj in Gašper Šantl bosta v ponedeljek, 18. 2., ob 12.30 gosta MMC-jeve spletne klepetalnice.

5

Hrvaška na Evrovizijo pošilja "angela" Roka

V soboto so evrovizijskega predstavnika dobili tudi naši sosedje - Hrvaško bo v Tel Avivu predstavljal Roko Blažević s pesmijo The Dream.

9

Slovo kralja srbske narodne glasbe Šabana Šaulića

Po hudi prometni nesreči v Nemčiji je danes umrl priljubljeni srbski pevec narodne glasbe Šaban Šaulić. Star je bil 67 let.

12

Lea Sirk stoji za "škandalom" na Emi: Zmago bi si zaslužila Raiven

Tik po razglasitvi zmagovalcev Eme, to sta postala Zala Kralj in Gašper Šantl, so mikrofoni ujeli razočaranje lanske zmagovalke Eme Lee Sirk, ker ni zmagala Raiven, očitno njena favoritka.

182

Zakulisje Eme 2019: Kaj so o letošnjem dogodku in razpletu povedali nastopajoči

Ob razglasitvi, da strokovna žirija v superfinale pošilja Zalo Kralj & Gašperja Šantla, je bilo v zakulisju čutiti mešanico navdušenja in rahlega presenečenja. Kakšni so bili odzivi po razglasitvi zmagovalcev in kako so letošnjo Emo doživeli izvajalci?

105

"Najboljši mož" Kanye presenetil Kim: "Nič takega, samo Kenny G v moji dnevni sobi!"

Kot da na družbenih omrežjih ni bilo še dovolj zgražanja, norčevanja in zavijanja z očmi, zdaj ameriški tabloidi razkrivajo še ozadje osladnega valentinovega presenečenja, ki ga je Kanye West pripravil svoji ženi Kim Kardashian.

1

Brad Pitt snema dokumentarec o Chrisu Cornellu, sodeluje tudi pevčeva vdova Vicky

Skoraj dve leti po njegovi nenadni smrti je v nastajanju dokumentarni film o frontmanu skupin Soundgarden in Audioslave Chrisu Cornellu, enem od začetnikov grungea z izjemnim glasovnim razponom.

1

Avtoradio je z nami že skoraj sto let

Obsežen info-zabavni sistem z avtoradiem kot pomembnim delom se nam danes v avtih zdi nekaj povsem običajnega in dejstvo je, da so si ga vozniki v avtomobilih želeli od samih začetkov radia, zato njegova zgodovina sega daleč v sodobno preteklost.

3

Zala Kralj in Gašper Šantl po zmagi na Emi: Pred nama je en res ogromen izziv

Zala Kralj in Gašper Šantl sta slovenskemu občinstvu prirasla k srcu s skladbo Valovi, ki je sprva zaživela na YouTubu, pozneje pa še na radijskih postajah, zdaj pa sta s pesmijo Sebi osvojila še Emo.

199

10 pesmi Eme 2019 - katera vam je najbolj všeč?

Letošnja Ema je pokrila vse žanre ... od metala do popa in kantrija, vsak je lahko našel nekaj za svoj okus. Slovenske evrovizijske oboževalce sta prepričala Zala Kralj & Gašper Šantl s pesmijo Sebi.

75

Katy Perry in Orlando Bloom sta se zaročila

Poppevka Katy Perry in hollywoodski igralec Orlando Bloom sta na Instagramu objavila fotografijo, katere glavna zvezda je ogromen zaročni prstan.

3

Alternativni prenos Eme s Tanjo Kocman in Rokom Bohincem

Ema ni ena, Emi sta bili dve! Na MMC-ju je potekal alternativni prenos Eme 2019, ki sta ga s komentarji in gosti začinila Tanja Kocman in Rok Bohinc.

5

Po pridelek na okensko polico

Pozimi je imeti svežo zelenjavo na krožniku že skoraj umetnost. Vrtovi in njive počivajo, prehrana pa se bolj kot ne skrči na jesenske pridelke, na različne načine predelane v shranke.

Poslovila se je legendarna Šerbi

V petek je umrla legendarna slovenska pevka Barbara Šerbec - Šerbi, stara je bila 58 let.

38

Protest je zalegel: Podelitve oskarjev med oglasi ne bo

Ameriška akademija filmskih umetnosti in znanosti je po številnih kritikah in odprtem pismu, pod katerega so se podpisali številni hollywoodski težkokategorniki, umaknila odločitev, da podelitve štirih kipcev ne bodo prenašali po televiziji.

3

Zala Kralj in Gašper Šantl ostala zvesta Sebi in osvojila Emo

Zala Kralj in Gašper Šantl sta zmagovalca Eme 2019! V superfinalu sta po telefonskem glasovanju premagala Raiven in tako maja potujeta na Pesem Evrovizije v Tel Aviv.

914

Pripeti na vitel teptajo sneg na strmini planiške velikanke

Pod Poncami smo se popeljali z enim najmodernejših teptalnikov snega, ki v nekaj urah stepta sneg na vseh skakalnicah v Planici. Največji izziv je velikanka, kjer se kaj lahko zgodi, da se odtrga jeklenica in "ratrak" kot hitri vlak zdrsi proti izteku.

16

Richard Branson načrtuje veliki dobrodelni koncert ob venezuelski meji

Multimilijarder Richard Branson namerava organizirati koncert, s katerim bo zbiral sredstva za humanitarno pomoč Venezueli. Kot je napovedal v videoposnetku, ki ga je objavil na družbenem omrežju, bo koncert potekal na kolumbijsko-venezuelski meji.

17

Protest proti podeljevanju oskarjev med oglasi podprli številni filmski zvezdniki

Protestu proti odločitvi Akademije, ki je sporočila, da bodo štirje oskarji podeljeni kar med oglasi, se pridružuje vedno več zvezdniških igralcev, režiserjev in drugih filmskih ustvarjalcev. Na Akademijo je bilo naslovljeno tudi odprto protestno pismo.

9

Umrl je clevelandski ambasador polke Tony Petkovsek

V 78. letu starosti je umrl clevelandski ambasador polke Tony Petkovsek. Uveljavil se je kot avtor in urednik priljubljene glasbene oddaje Med Slovenci v Clevelandu, ki jo je na radijski postaji WELW vodil od leta 1961.

2