Zadnjih 20 novic - Novice

Novice

Hotel California
Danes se v Timelessu vračamo v leto 1977, ko so se Eagles-i s Hotelom California zavihteli na vrh lestvice singlov.

Novice

Dobrih 35 milijonov evropskih sredstev za sistem SPOT
S pomočjo evropskega denarja se v Sloveniji v okviru podpornih storitev države za poslovne subjekte uvaja nov nacionalni sistem poimenovan SPOT oziroma Slovenska poslovna točka.

Novice

Izluščeno: Na Krasu z GPS telemetrično ovratnico opremili prvega šakala v Sloveniji
Šakal se v zadnjih desetletjih z Balkana uspešno širi proti srednji in vzhodni Evropi in danes je prisotnost te vrste znana v 30-ih evropskih državah.

Novice

Ariana Grande - No Tears Left to Cry
Po tragediji na koncertu Arane Grande je ameriška pevka z izdajo lahkotnega singla No Tears Left to Cry uspela ustvariti nekaj radosti.

Novice

Big Screen:" Kubrickova Odiseja v vesolju"
Ob 50. obletnici izida filma 2001: Odiseja v vesolju je v slovenščini sploh prvič izšla knjiga, namenjena temu prelomnemu delu sodobne znanstvene fantastike.

Novice

Ash – Annabel
Irska alternativna rock zasedba Ash bo sredi maja izdala sedmi studijski album z naslovom Island. Ploščo so že v začetku februarja napovedali z nemirno skladbo Buzzkill.

Novice

Zayn - Let Me
Po tem, ko je Zayn v začetku leta 2016 izdal svoj prvi album Mind of Mine in po uspešnem duetu s Sio na singlu Dusk Till Dawn je angleški pevec pred kratkim v posluh ponudil novo pesem z naslovom ...

Novice

Pohod Pot ob žici 2018
Pohod po Poti ob žici je bil prvič organiziran že leta 1957. Pohod poteka po skoraj 35 km dolgi poti okoli Ljubljane, več o letošnjem dogodku pa v tokratnem Izluščenem!

Novice

Glen Ballard / Mick Fleetwood / Elvis Presley
Glen Ballard, Mick Fleetwood in Elvis Presley danes v rubriki Timeless.

Novice

James - The Better Than That
Angleška zasedba James je za najnovejši EP izbrala producenta Charliea Andrewa, ki je prej delal z alt-J in Wolf Alice ter tako napovedala nekoliko drugačno glasbeno usmeritev.

Novice

Lykke Li - Deep End
Švedska glasbenica Lykke Li se po krajši odsotnosti vrača na glasbeno sceno z dvema novima skladba, ki napovedujeta četrti album z naslovom So Sad So Sexy.

Novice

Po-stoj-na živi ulici z mladimi 2018
V Postojni je tudi letos veliko zanimivih dogodkov za mlade. Prisluhnite aktualnostim v tokratnem Izluščanem in izvedeli boste kaj ponujajo!

Novice

Oddaja Euranet Plus - 28.04.
V redni tedenski oddaji Euranet Plus vas bomo ponovno seznanili z aktualnostmi v povezavi z Evropsko Unijo in podrobneje preverili tudi aktualno reševanje sporov med Sloveniji in Hrvaško v povezavi ...

Novice

PiNA izvaja projekt Središče za medkulturni dialog Koper
Kulturno izobraževalno društvo PiNA želi s projektom zgraditi spodbudno okolje za vključevanje priseljencev v kulturno, gospodarsko in družbeno življenje v Kopru.

Novice

Oživljanje vinarske dediščine v Ritoznoju
Ob letošnjem Evropskem letu kulturne dediščine, ki poteka pod geslom »Naša dediščina: kjer preteklost sreča prihodnost,« se tudi v Sloveniji vrstijo prireditve, katerih vodilo je spodbuditi ljudi k ...

Novice

Izluščeno: Dan upora proti okupatorju
V Sloveniji 27. aprila praznujemo dan boja proti okupatorju.

Novice

27. april: Dan upora proti okupatorju
Na današnji dan v Sloveniji praznujemo državni praznik dan upora proti okupatorju (včasih dan Osvobodilne fronte (OF)).

Novice

Nonono – Friends
Švedski alt-pop trio Nonono se vrača na glasbeno sceno z novim singlom Friends.

Novice

Japanese institute launches new particle accelerator with input from Slovenian experts
SuperKEKB, a particle accelerator located at the KEK Institute in Tsukoba, Japan, started smashing its first particles together.

Novice

Adrian Gomboc has won gold at European Judo Championships
On the first day of the European Judo Championships in Tel Aviv in Israel Adrian Gomboc from Slovenia won the gold medal in the category of up to 66kg.
Izjava dneva
link
Tea Jarc
26. april 2018 ob 14:07 Mladi se velikokrat znajdejo na trgu dela v oblikah, ki imajo vse elemente delovnega razmerja, ampak nimajo pogodbe o zaposlitvi za nedoločen čas, kar je izjemno pogosto in tudi veriženje pogodb za ...
Več novic ...
Kazalo