Zadnjih 20 novic - Novice

Novice

Nasvet za izlet: Praznovanje jeseni in Martinovanje v Semiču
Med slovenske vinorodne okraje spada tudi Bela krajina, ki se že pripravlja na Martinovanje. Tokrat vas na izlet povabimo v Semič, prisluhnite ob 17.h25!

Novice

Nasvet za izlet vas vabi v Zreče
V tokratni rubriki Nasvet za izlet vas popeljemo v majhno naselje pod obronki Pohorja v zgornjem delu Dravinjske doline, v Zreče. Kaj vse vam ponujajo, boste lahko slišali okoli 17.h 25!

Novice

Vsako leto dobi varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev RTV Slovenija preko 1500 pritožb
Radiotelevizija Slovenija ima z množico programov, ki jih oddaja in z različnimi nalogami, ki jih mora izvajati pomembno vlogo v javnem življenju.

Novice

The Suprems A Go-Go
Na današnji dan leta 1966 so se dekleta s ploščo The Supremes A' Go-Go kot prva ženska skupina v zgodovini povzpele na vrh prodajne lestvice albumov.

Novice

Rita Ora - Let You Love Me
Rita Ora je za konec novembra napovedala izdajo drugega studijskega albuma z naslovom Phoenix, ki ga napoveduje aktualni single Let You Love Me.

Novice

Filmofili pozor: Znan je program 29. izdaje Liffa
Če je lanski Liffe po besedah programskega vodje Simona Popka ponujal veliko novega, pa tudi veliko starega, bo v letošnji izdaji, kot je Popek zapisal v uvodniku mednarodnega filmskega festivala ...

Novice

Izluščeno: Karierni sejem Moje.Delo.com
Včeraj je v Cankarjevem domu v Ljubljani potekal največji zaposlitveni karierni sejem pri nas, MojeDelo.com.

Novice

18. oktober: Rodil se je nekdanji premier Andrej Bajuk
Leta 1943 se je rodil slovenski ekonomist in politik Andrej Bajuk. Leta 2000 je za sedem mesecev prevzel vodenje slovenske vlade.

Novice

Olly Murs / Snoop Dogg – Move
Britanski pop zvezdnik Olly Murs se po dveh letih premora vrača z šestim album imenovanim You Know I Know.

Novice

Kavčič no longer head coach, his successor not yet known
The president of the Football Association of Slovenia (NZS) Radenko Mijatović dismissed head coach Tomaž Kavčič following a new failure, when Slovene football team drew with Cyprus. ‘

Kultura

Umrla je igralka in pevka Katja Levstik
V starosti 73 let je umrla priznana igralka in pevka Katja Levstik, dolgoletna članica ljubljanske Drame, v kateri je odigrala vrsto opaznih vlog.
2

Zabava

Hollywoodska "boginja ljubezni" bi praznovala 100. rojstni dan
Pred stoletjem se je na današnji dan rodila ameriška filmska zvezdnica Rita Hayworth. Veljala je za eno najlepših igralk v ameriški filmski zgodovini, imenovali pa so jo Boginja ljubezni.
5

Novice

Governo e sindacati: riparte il confronto
La piattaforma approvata dal governo apre la strada alla ripresa del negoziato interrotto a primavera dopo le dimissioni dell'allora premier Cerar.

Novice

Crimea: sparatoria in un istituto Politecnico
"Dall'esame preliminare dei corpi emerge che le vittime sono state uccise da colpi di arma da fuoco", ha affermato il Comitato d'inchiesta russo.

Novice

Radenko Mijatović
Tomaž se zaveda, da so bili rezultati slabi, da izkupiček in igra nista bila na želeni ravni. Videl je sicer perspektivo za naprej, ampak je z razumevanjem sprejel to odločitev.
3

Novice

Nasvet za izlet: Kočevsko
Tokrat vas na izlet vabimo na Kočevsko, ki se ponaša z neokrnjeno naravo - celo pragozdom, ki je vpisan na seznam Unescove svetovne naravne dediščine.

Novice

Amnesty International denuncia violenze sistematiche sul confine italo-francese
Relazioni diplomatiche difficili tra Italia e Francia dopo il caso di Claviere, la zona di frontiera tra i due paesi dove i migranti arrivati in territorio transalpino venivano riportati in Italia.

Novice

2021 Firefighting Olympics will take place in Celje
The Slovenian city of Celje will host the 17th International Fire Brigade Competition in 2021. The competition is popularly called the Firefighting Olympics.

Novice

Cresce l'apprezzamento degli europei nelle istituzioni comunitarie
Il 62 percento degli europei considera positivamente l'adesione del proprio paese all'Unione europea. Lo pensa così il 56 percento degli sloveni.

Novice

Theresa May naj ne bi v Bruslju ponudila ničesar bistveno novega
Evropska unija je pripravljena za eno leto podaljšati prehodno obdobje po brexitu, ki je zdaj določeno pri 21 mesecih, so pred vrhom EU-ja v Bruslju nakazali diplomatski viri.
17
Izjava dneva
link
Radenko Mijatović
3
17. oktober 2018 ob 17:50 Tomaž se zaveda, da so bili rezultati slabi, da izkupiček in igra nista bila na želeni ravni. Videl je sicer perspektivo za naprej, ampak je z razumevanjem sprejel to odločitev.
Več novic ...
Kazalo