Najbolje ocenjene novice zadnjih dveh dni - Novice

Novice

Claus Rasmussen
Vlekel sem se, plazil in hodil po vodi, čez skale, da so otroci ostali varno na nosilih.
1

Novice

Višji sodniki potrdili obsodilno sodbo za uboj partnerja
Višji sodniki so potrdili obsodilno sodbo zoper 24-letno Patricijo Cenček, ki je 4. februarja lani ubila svojega partnerja.

Novice

Britanski vladi, oslabljeni po odmevnih odstopih, teče voda v grlo
Odstopa britanskega zunanjega ministra Borisa Johnsona in ministra za brexit Davida Davisa sta jasen kazalnik, da britanska vlada ni nikoli zares strnila vrste glede brexita, temveč je bil ta vedno ...
46

Novice

Cerar: Evropska unija brez držav Zahodnega Balkana ni popolna
Predstavniki držav Zahodnega Balkana in nekaterih članic Evropske unije so se na vrhu v Londonu zavzeli za stabilnost in sodelovanje v regiji.
56

Novice

European Parliament names hall after Jože Pučnik
On the initiative of MEP Milan Zver, the European Parliament decided on Monday to name one of its conference halls after Jože Pučnik.

Novice

Violeta Neubauer
Ljudi ne zanimajo begunci in migranti, saj jih večina ni videla niti enega.
2

Novice

16. julij: Vse najboljše, leteči Kranjec!
Leta 1981 se je rodil slovenski smučarski skakalec Robert Kranjec, ki je v sezoni 2011/12 postal svetovni prvak v poletih, odlično sezono pa je kronal z zmago na velikanki v Planici.

Novice

"Resničnost je še bolj divja od znanstvene fantastike"
Prvič v zgodovini se mozaik odgovora na vprašanje, ali smo v vesolju sami, na znanstveni način zelo hitro sestavlja, pravi dobitnik Zoisovega priznanja za dosežke v astrofiziki Tomaž Zwitter.
334

Novice

Kylian Mbappe
Ponosni smo, da smo poskrbeli za veselje Francozov. To je bila naša naloga, da smo jim pomagali, da za nekaj časa pozabijo na vse težave.
1

Novice

#MMCdebata: "Poslance na minimalce, dokler ne izvolijo vlade"
"S takšnim volilnim sistemom ne bomo imeli nikoli stabilne vlade, ker lahko stranka z dvema poslancema ruši vlado in ima enako moč kot tista, ki je prejela večino."
76

Novice

Zadnji žvižg za najbolj iskane evropske zločince
Europol je ob zaključku svetovnega prvenstva organiziral nagradno igro v stilu zbiranja sličic nogometašev, s katero skuša javnosti predstaviti, kateri evropski zločinci na begu so trenutno najbolj ...
36

Novice

Lea Sirk je velika zmagovalka 38. Melodij morja in sonca
Poletni amfiteater Avditorija Portorož je v soboto, 14. julija, zvečer gostil 38. festival Melodije morja in sonca.

Novice

Gianni Infantino
Pred leti sem govoril, da bo to eno najboljših svetovnih prvenstev doslej, zdaj lahko rečem, da je to najboljše prvenstvo doslej.
4

Novice

Šola, kdo bo tebe ljubil?
Ko sem pred več kot tremi desetletji na koncu junija otrokom razdelila spričevala, jih peljala še na sladoled in jim zaželela prijetne počitnice, sem tudi za sabo zaprla šolska vrata in se posvetila ...
66

Novice

EU želi begunske centre na severu Afrike, kjer to možnost večinoma zavračajo
Medtem ko Evropska unija razmišlja o vzpostavitvi begunskih centrov oziroma centrov za pridržanje prebežnikov v državah Severne Afrike, tam to idejo praviloma zavračajo.
60

Novice

Slovenski turizem podira rekorde, ujemite svojo priložnost za naložbo
Leto 2017 je bilo rekordno za slovenski turizem – zabeležili smo 12,6 milijona prenočitev turistov ali 13 % več kot v letu 2016.

Novice

14. julij: Tragedija med Dirko po Franciji
Leta 1967 je kolesarska Dirka po Franciji svet športa prvič pretresla, ko je v etapi na Mont Ventoux umrl Tom Simpson. Britanski kolesar se je potegoval za skupno zmago.

Novice

Strela udarila na blejsko plažo, trije poškodovani
Na javni plaži blejskega jezera v Mlinem je v neurju udarila strela in pri tem poškodovala tri ljudi, sporočajo policisti. Po udaru je bila na kraju dogodka nudena prva pomoč trem ljudem.

Novice

15. julij: Čivkamo že od leta 2006
Leta 2006 je bilo ustanovljeno družbeno omrežje Twitter (ali slovensko Čivkač), ki svojim uporabnikom omogoča, da med seboj izmenjujejo kratka sporočila.

Novice

Zadeva Mladinska knjiga: Vsi obtoženi oproščeni
Okrožno sodišče v Ljubljani je Franca Krambergerja, Mirka Krašovca, Ivana Fermeta in Stanislava Valanta oprostilo očitkov o zlorabi položaja in pomoči pri kaznivem dejanju pri preprodaji delnic ...
42
Izjava dneva
link
Kylian Mbappe
1
16. julij 2018 ob 00:01 Ponosni smo, da smo poskrbeli za veselje Francozov. To je bila naša naloga, da smo jim pomagali, da za nekaj časa pozabijo na vse težave.
Več novic ...
Kazalo